Brokeri

IMOCREDIT IFN SA ofera partenerilor sai sansa de a promova in piata o gama larga de produse si servicii de creditare, in conditii de rentabilitate pentru toate partile implicate.

Oferta de parteneriat IMOCREDIT IFN SA se adreseaza tuturor persoanelor fizice, persoanelor fizice autorizate, brokerilor de credite, dealerilor auto, comerciantilor de echipamente si utilaje, s.a. dornici sa isi creeze sansa obtinerii unor venituri consistente, in baza unui parteneriat bazat pe profesionalism si incredere.

Colaborand cu IMOCREDIT IFN SA beneficiati de:

  • o varietate de tipuri de credite pentru clientii dumneavoastra, ce pot fi acum obtinute dintr-un singur loc
  • rapiditate in procesarea dosarelor de credit
  • asistenta din partea reprezentantilor IMOCREDIT IFN SA
  • reduceri de comisioane la creditele acordate clientilor dumneavoastra care beneficiaza de produse si servicii IMO la pachet

In cazul in care doriti informatii suplimentare, ne puteti scrie pe adresa office@imocredit.ro sau ne puteti contacta la numar de telefon 0264 – 595675.

Parteneri brokeri

Numeris Com

Medical imaging solutions
Baia Mare
Prin reteaua dezvoltata la nivel national, cu experienta de peste 15 ani in domeniu, firma Numeris Com Baia Mare vine in sprijinul cabinetelor medicale private, medicilor de familie, clinicilor private si unitatilor medicale de stat, oferind aparatura medicala de ultima generatie precum si solutii complete de interconectare, baze de date pacienti si telemedicina. Grupul IMOFINANCE impreuna cu Numeris Com ofera Pachetul MEDFINANCE, destinat medicilor si policlinicilor / spitalelor private, prin care acestea pot achizitiona aparatura si echipamente medicale profesioniste cu finantare in conditii preferentiale.

“Am colaborat cu Imocredit in cele mai bune conditii. Am gasit aici oameni inclinati catre solutii, care pot gestiona situatii complexe si sub presiunea timpului. Amabilitatea si profesionalismul lor mi-au dat sentimentul de siguranta pe tot parcursul procesului de acordare a creditului.”

A N
Beneficiar Credit PFBeneficiar Credit PF, 21-07-2021

Solutia corecta de finantare pentru proiectul tau?

Acest website foloseste cookies pentru a oferi cea mai buna experienta.