Despre noi

IMOCREDIT IFN SA este o societate specializata in acordarea de credite ipotecare, destinate finantarii investitiilor imobiliare diverse, cumpararii, construirii, reabilitarii, consolidarii sau extinderii imobilelor, constructiilor cu destinatie locativa, industriala sau comerciala dar si achizitiei de terenuri.

IMOCREDIT IFN SA este prezenta in multe dintre centrele economice importante din Romania, numarul punctelor de lucru fiind in continua crestere.

Scopul IMOCREDIT IFN SA este acela de a raspunde nevoilor clientilor prin produse si servicii de creditare ipotecara, leasing si microcreditare de o inalta calitate.

Intreaga activitate a IMOCREDIT IFN SA se desfasoara sub imperativul datoriei fata de client, prin conjugarea eforturilor si competentelor unui personal dedicat si motivat, selectat si instruit cu mare atentie.

Promovarea unor concepte moderne de business, marcate de profesionalism si corectitudine, reprezinta pentru IMOCREDIT IFN SA premisa de configurare a unor relatii perene cu clientii si partenerii sai.

“Am colaborat cu Imocredit in cele mai bune conditii. Am gasit aici oameni inclinati catre solutii, care pot gestiona situatii complexe si sub presiunea timpului. Amabilitatea si profesionalismul lor mi-au dat sentimentul de siguranta pe tot parcursul procesului de acordare a creditului.”

A N
Beneficiar Credit PFBeneficiar Credit PF, 21-07-2021

Solutia corecta de finantare pentru proiectul tau?

Acest website foloseste cookies pentru a oferi cea mai buna experienta.