fbpx

IMOCREDIT IFN SA lanseaza trei produse noi de creditare

Ianuarie 2024

Creditul pentru Fermieri

Pana la 2.500.000 lei pentru finantarea cheltuielilor de functionare a fermelor agricole si zootehnice, investitii in teren agricol, utilaje agricole sau zootehnice, marirea septelului, constructii cu destinatie Agricola.

  • Dobanda 0.9%/luna.
  • Garantie FGCR.
  • Perioada de gratie pana la recolta.

Vezi detalii despre acest credit

Creditul VERDE

Deasemenea, in linie cu orientarea consumatorilor spre surse de energie sustenabila, IMOCREDIT acorda credite de investitii in sisteme de  panouri fotovoltaice, baterii de stocare a energiei electrice, pompe de caldura , statii de incarcare pentru vehicule electrice si sisteme de iluminare cu tehnologia LED.  Creditele sunt destinate in principal persoanelor juridice care pun sustenabilitatea in centrul actiunilor lor si isi doresc optimizarea cheltuielilor cu energia.  Conditiile de eligibilitate sunt minime , structura de garantare include echipamentele finantate iar procesul de analiza si aprobare este rapid.

Vezi detalii despre acest credit

Creditul STUDENT

Credem ca viitorul societatii romanesti sta in educatie si in noile generatii de studenti care vor prelua fraiele economice, politice si sociale in viitorul apropiat. IMOCREDIT sprijina calitatea actului educational academic si accesul echitabil al oricarui student , indiferent de situatia sa materiala, la facultati de prestigiu, prin suportarea cheltuielilor ocazionate de inscrierea la programe oferite de universitati din strainatate. Suma maxima finantata este de EUR 50,000 pe o perioada de 5 ani, cu o perioada de gratie de pana la 12 luni.

Vezi detalii despre acest credit

Aceste noi produse de creditare vin sa completeze gama deja existenta de finantari din oferta IMOCREDIT si dovedesc preocuparea companiei pentru a adresa nevoile actuale din mediul economic romanesc.

Mai multe detalii despre aceste noi produse de finantare se pot gasi pe site-ul companiei.

Acest website foloseste cookies pentru a oferi cea mai buna experienta.