Termeni si conditii de utilizare a site-ului

Termeni si conditii de utilizare a site-ului

 

Cadrul si conditiile de utilizare.

 

www.imocredit.ro este pagina web oficiala a IMOCREDIT IFN SA.

Acest site a fost dezvoltat de IMOCREDIT IFN SA pentru a constitui o sursa generala de informare pentru publicul larg. Prin accesarea acestui site, a materialelor si informatiilor prezentate in cadrul sau, utilizatorii confirma ca au citit, inteles, acceptat si agreat urmatorii termeni si conditii.

 

Proprietatea site-ului si drepturile de proprietate intelectuala.

 

Informatiile despre produsele si serviciile descrise in acest site sunt valabile numai pentru IMOCREDIT IFN SA si sunt proprietatea exclusiva a acestuia.

Intregul continut al site-ului IMOCREDIT IFN SA este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate.

Acest site este detinut si intretinut de catre IMOCREDIT IFN SA. In lipsa altor precizari, toate drepturile de proprietate intelectuala (incluzand aici drepturile de autor si drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site, apartin IMOCREDIT IFN SA.

IMOCREDIT IFN SA isi rezerva toate drepturile cu privire la cele de mai sus si isi va exercita la nevoie aceste drepturi in limitele permise de lege. Nimic din continutul acestui site nu constituie o licenta sau dreptul de a utiliza vreo imagine, marca comerciala, marca de servicii, logo, sau orice alte materiale prezentate pe site de catre vreo persoana.

Persoanelor care utilizeaza/acceseaza prezentul site le este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea de materiale de pe site, fara acordul scris prealabil din partea IMOCREDIT IFN SA. Descarcarea sau copierea, prin alte metode a materialelor de pe site, nu transfera catre persoana care a realizat acele descarcari / copieri licenta programelor de software sau drepturile asupra materialelor de pe site.

Orice date transmise catre acest site devin proprietatea IMOCREDIT IFN SA, si pot fi utilizate de catre acesta in orice scop (in limitele legii) si putand fi dezvaluite de catre grup discretie, inclusiv catre orice tip de autoritati. Utilizatorii sunt responsabili pentru respectarea tuturor legilor si actelor normative care se aplica in cazul utilizarii site-urilor web.

 

IMOCREDIT IFN SA depune toate diligentele pentru a prezenta, in mod cat mai exact si concis, toate informatiile din acest site. Cu toate acestea, IMOCREDIT IFN SA nu este si nu va fi legal responsabil, in nici o circumstanta, pentru nici o inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site.

 

Nu constituie oferte.

Nici una dintre informatiile prezentate in cadrul acestui site nu ar trebui interpretata ca o invitatie, oferta sau recomandare de a achizitiona sau de a dispune de orice produs, sau de a angaja utilizatorii in orice alta tranzactie, sau consiliere in domeniul investitiilor, in domeniul creditarii, juridic sau in oricare alt domeniu. Datele care se regasesc pe acest site sunt prezentate numai in scop informativ.

Deoarece informatia prezentata pe acest site este foarte generala, este posibil sa nu fie relevanta in cazuri individuale concrete. Inainte de a lua orice decizie referitoare la produsele sau serviciile prezentate, este important sa contactati un consultant IMOCREDIT, care va poate ajuta sa alegeti cea mai potrivita optiune pentru dvs.

Utilizatorii care doresc achizitionarea unui produs sau serviciu dintre cele prezentate pe pagina web a IMOCREDIT IFN SA sunt rugati sa se adreseze oriecareia dintre unitatile teritoriale ale societatii, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului vizat, cat si asupra conditiilor contractuale si costurilor aferente.

 

Responsabilitati.

In nici o imprejurare, IMOCREDIT IFN SA nu raspunde pentru nici o paguba (directa sau indirecta) adusa utilizatorilor sau oricarei alte parti, referitoare la utilizarea acestui site si a informatiilor pe care acesta le cuprinde, sau orice alte pagube sau vatamari cauzate de erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie, virusi sau orice alti factori similari.

Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, IMOCREDIT IFN SA nu poate fi raspunzator de inexactitati care pot aparea pe acest site. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor disponibile pe acest site.

Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar IMOCREDIT IFN SA nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri. Cititorul prezentului mesaj este rugat sa se asigure daca este autorizat din punct de vedere juridic a se conecta la prezentul site in tara de la care se stabileste conexiunea.

 

Aspecte juridice.

 

Orice plangere sau disputa determinata sau legata de utilizarea acestui site, a continutului sau sau a materialelor prezentate vor fi guvernate de catre legislatia romana in vigoare.

Termenii si conditiile de utilizare a acestui site pot fi modificati oricand de catre IMOCREDIT IFN SA, fara o notificare prealabila. De aceea, utilizatorii sunt de acord sa reciteasca aceasta sectiune a site-ului in mod regulat, iar accesul dvs. repetat sau utilizarea repetata a acestui site vor constitui dovada ca ati fost de acord cu aceste schimbari.

IMOCREDIT IFN SA se angajeaza sa trateze detaliile personale obtinute de la utilizatori in concordanta cu legislatia romana in vigoare. Incercarile de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal, da dreptul unilateral si neechivoc ca IMOCREDIT IFN SA sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.

 

Link-uri catre alte site-uri.

IMOCREDIT IFN SA nu a revizuit site-urile catre care exista link-uri din acest site, si nu este responsabil pentru continutul paginilor care nu se afla pe site-ul sau pentru alte site-uri care au legaturi catre / dinspre acest site. IMOCREDIT IFN SA nu isi asuma nici o responsabilitate privind sistemul de protectie a confidentialitatii utilizat de aceste site-uri, privind continutul sau acuratetea lor.

 

Lipsa de garantie.

Nu se ofera garantii cu privire la materialele oferite pe acest site. IMOCREDIT IFN SA nu accepta responsabilitatea si nu garanteaza ca functiile de pe acest site nu vor fi intrerupte sau nu vor avea erori, sau ca erorile vor fi corectate.

IMOCREDIT IFN SA si angajatii sai nu accepta nici un fel de responsabilitate pentru pierderi directe sau indirecte rezultate in urma utilizarii acestui site si al continutului acestuia, incluzand aici defectarea computerului dumneavoastra ca urmare a accesarii sau utilizarii serverului care gazduieste acest site.

Acest website foloseste cookies pentru a oferi cea mai buna experienta.